Releasedatum Call of Duty 2023 gelekt tijdens FTC-rechtszaak

News
maandag, 03 juli 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Activision liet eerder dit jaar weten dat we dit jaar zoals gewoonlijk een nieuwe Call of Duty-game kunnen verwachten. Over de exacte datum lieten ze zich nog niet uit, maar nu is de releasedatum gelekt door een opvallende partij: de federale rechter die de FTC-rechtszaak aanvoert.
Er is een hoop nieuwe informatie uit de rechtszaak tussen Microsoft en FTC omtrent de Activision-Blizzard overname gekomen. Zo kwam al naar voren dat Microsoft ooit Square Enix wilde kopen en dat Sony miljarden verdient aan Call of Duty. Nu is er nog een interessant detail uitgekomen, namelijk de releasedate van de nieuwste Call of Duty.
Niemand minder dan de federale rechter onthulde per ongeluk dat de we Call of Duty 2023 in november kunnen verwachten (via CharlieIntel). Het officiële Call of Duty Twitter-account lijkt het nieuws te bevestigen met de ogen-emoji. Eerder dit jaar beweerde Insider Gaming dat de game op 10 november verschijnt. Door de onthulling van de rechter lijkt deze informatie nu te kloppen.

Call of Duty 2023 wordt binnenkort onthuld

Vooralsnog is de releasedatum nog niet officieel aangekondigd. Volgens Insider Gaming hoeven we in ieder geval niet lang te wachten tot de aankondiging: de game zou op 1 augustus worden aangekondigd. De releasedatum is niet de enige informatie die nog niet door Activision is onthuld. Ook de naam is nog niet bekend.