Call of Duty wil dat je weet wanneer cheaters zijn gepakt

News
donderdag, 03 augustus 2023 om 14:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Om de één of andere reden vinden mensen het nodig om vals te spelen in online games. Dat kan het plezier voor andere spelers behoorlijk verpesten. Maar Call of Duty spelers kunnen er voortaan in real time van genieten als er een cheater wordt gepakt.
Call of Duty heeft geen geduld voor cheaters. Al een paar jaar wordt er gebruik gemaakt van de anti-cheat software Ricochet, die cheaters vaak rigoureus aanpakt. Cheaters blijven manieren vinden om de software te omzeilen, maar er worden er evengoed veel gepakt, onlangs zelfs zo’n 14.000 in één dag.
Binnenkort kunnen spelers in Call of Duty ook live meegenieten wanneer de software een speler uit de game gooit. Vanaf seizoen 5 van Modern Warfare 2 en Warzone 2 krijgen lobby’s een notificatie wanneer er een probleemspeler is verwijderd. Wat dat voor nut heeft is onduidelijk, maar het kan fijn zijn om te weten dat cheaters die je potje Call of Duty verpesten actief worden aangepakt.

Call of Duty Modern Warfare 3 staat voor de deur

Het vijfde seizoen van Warzone wordt trouwens sowieso een interessant gebeuren. Tijdens dit seizoen wordt namelijk de Call of Duty voor dit jaar officieel onthuld. Als je die live wil zien, moet je er wel op het juiste moment bij zijn in de game.
Het is momenteel een open geheim dat de nieuwe game van dit jaar Modern Warfare 3 gaat heten. Dat leek al enige tijd waarschijnlijk, gelet op de berichten dat de nieuwe game van dit jaar is ontstaan uit een geplande DLC voor Modern Warfare 2. Intussen is er het nodige materiaal gelekt dat min of meer bevestigd dat Modern Warfare 3 inderdaad de Call of Duty-titel van dit jaar wordt.

Populair Nieuws