The Little Mermaid verschijnt snel op Disney+

News
dinsdag, 08 augustus 2023 om 10:00
Eerder dit jaar verscheen de live action versie van The Little Mermaid met Halle Bailey in de hoofdrol. Wie de film nog niet gezien heeft hoeft niet meer lang te wachten. Disney heeft namelijk de releasedatum voor Disney+ bekendgemaakt.
Sinds een aantal jaar maakt Disney live action versies van zijn klassieke animatiefilms. Dit jaar zette de studio de trend voor met The Little Mermaid. Deze film werd door critici redelijk goed ontvangen en gezien als een van de betere remakes. Mocht je de film over hebben geslagen in de bioscoop en toch nieuwsgierig zijn, kun je hem binnenkort streamen op Disney+.
The Little Mermaid verschijnt namelijk 6 september op Disney+. Naast de film kun je ook een uitleg verwachten over het liedje ‘Under the Sea’ en Javier Bardems uitvoering van ‘Impossible Child’, een liedje dat uit de film geknipt is.

Nog meer Disney live action films op komst

The Little Mermaid is niet de laatste live action remake van Disney. Zo verschijnt volgend jaar een remake van Snow White met Rachel Zegler (West Side Story, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) in de hoofdrol. Ook staat er voor volgend jaar een The Lion King prequel over Mufasa op de planning.
Daarbovenop zijn remakes van Lilo & Stitch, Hercules en zelfs Moana, een film die nog maar zeven jaar oud is, in de maak. Disney kondigde bovendien eerder remakes aan van Bambi, The Sword in the Stone, Robin Hood en The Aristocats.

Populair Nieuws