Call of Duty 2023 reveal staat voor de deur

News
donderdag, 03 augustus 2023 om 16:00
call of duty modern warfare 2 review 4f1667400010
De onthulling van de nieuwe Call of Duty hangt al een tijdje in de lucht. Onlangs werd aangekondigd dat de reveal in seizoen 5 van Warzone 2.0 zou plaatsvinden, maar een datum voor het evenement was er nog niet. Activision laat nu weten dat er binnenkort meer gedeeld wordt.
Er lekt de laatste tijd veel uit over Call of Duty 2023, bijvoorbeeld dat de game waarschijnlijk Modern Warfare 3 heet. De officiële social media-kanalen van Call of Duty spelen vaak leuk in op de leaks en hebben veel informatie praktisch al bevestigd. Toch moeten we nog even wachten op de officiële reveal.
Maar die reveal komt nu wel snel, zo blijkt uit een nieuwe Tweet. Het meest recente Call of Duty-lek is de key art van de game en ook daar speelt Activision op in. In een nieuwe Tweet wordt een niet bijzonder goede recreatie van de gelekte key art gepost, met daarbij de medeling dat de echte key art volgende week komt, samen met veel meer informatie.

Wanneer is de Call of Duty Modern Warfare 3 reveal?

Een exacte datum is er nog altijd niet. Maar volgende week is al wel een stuk nauwkeuriger dan “ergens in seizoen 5 van Warzone 2.0”. Als je de reveal live wil meemaken, is het slim om volgende week het nieuws goed in de gaten te houden, zodat je weet op welke dag en tijd de nieuwe Call of Duty uit de doeken wordt gedaan.
Als het goed is hoef je je trouwens niet druk te maken om cheaters als je in Warzone inlogt voor de reveal. Die worden de laatste tijd namelijk hard aangepakt. Er zijn er onlangs zo’n 14.000 op één dag geband en spelers krijgen nu ook tijdens het spelen te zien wanneer er een cheater gepakt wordt.