‘Call of Duty Modern Warfare 3 reveal is op deze datum’

News
vrijdag, 04 augustus 2023 om 10:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Activision lijkt het moeilijk te hebben om dit jaar iets geheim te houden over de nieuwe Call of Duty. De afgelopen weken lekt er van alles uit. De reveal staat als het goed is ook voor de deur, maar de datum daarvoor is nog niet bekend. Nu lijkt ook die uitgelekt.
Ergens tijdens het huidige seizoen van Call of Duty Warzone 2.0 wordt de nieuwe Call of Duty voor 2023 onthuld. Dat gaat gebeuren tijdens een in-game evenement, maar op welke dag dat evenement is, is niet bekendgemaakt. Een datamine lijkt nu de datum te hebben gevonden.
Twitter-gebruiker HeyImAlaix heeft in de bestanden van de game een afbeelding gevonden die spreekt van een wereldwijde reveal van Modern Warfare 3 op 17 augustus. Wat voor vorm dat evenement precies aanneemt is niet duidelijk, maar dat deze informatie uit Warzone 2.0 komt, lijkt genoeg reden om voorlopig aan te nemen dat de datum in ieder geval klopt. Wel is hij enigszins opvallend naast een Tweet van het officiële Call of Duty-account.
Nadat onlangs de key art voor de game lekte, liet Call of Duty namelijk via Twitter weten volgende week al meer te delen over Modern Warfare 3. De gelekte datum voor het evenement is pas een week later. Wellicht worden er volgende week wat kleine dingen onthuld, waarna de boel echt losbarst op 17 augustus.

Releasedatum Modern Warfare 3 al eerder gelekt

Overigens hebben we de reveal van Modern Warfare 3 waarschijnlijk niet eens nodig om de releasedatum van de game te weten te komen. Die is namelijk al eens gelekt tijdens de rechtszaak tussen Microsoft en de FTC. De game lijkt op 10 november te gaan verschijnen.