Call of Duty Modern Warfare 3 krijgt gameplay trailer

News
vrijdag, 18 augustus 2023 om 9:30
call of duty modern warfare 3f1692343533
Call of Duty Modern Warfare 3 is eindelijk echt onthuld. Al weken lekte er veel informatie uit, maar nu is het reveal evenement in Call of Duty Warzone achter de rug. Daarbij is ook de eerste gameplay trailer getoond.
Er is eindelijk gameplay getoond van Call of Duty Modern Warfare 3. Er verscheen eerder al een teaser trailer, maar die liet vrij weinig van de game zien. In de nieuwe trailer zijn veel cinematische beelden te zien, maar ook momenten van gameplay.
Behalve de trailer zijn ook de edities van de game onthuld. Die komen overeen met wat eerder al uitlekte. Er is een cross gen bundel die je als pre-order bonus ook early access voor de game en de open bèta geeft, samen met een Soap Operator pack. De vault edition bevat hetzelfde, plus het Nemesis Operator pack, twee Weapon Vaults en een Blackcell met 30 tier skips.
Een ander gerucht dat bevestigd is, is dat de game veel klassieke maps biedt. Alle 16 launch maps uit Modern Warfare 2 (2009) zijn speelbaar in de game. Grafisch zijn ze natuurlijk opgepoetst en er is veel aandacht besteed aan authentieke details.

Modern Warfare 3 introduceert Open Combat Missions

Modern Warfare 3 komt ook met een nieuw soort missie, die Open Combat Mission genoemd wordt. Ze zijn een aanvulling op de cinematische missies die je gewend bent, maar geven de speler meer keuzevrijheid. Zo kun je proberen om je doel geheel geruisloos te halen, of juist kiezen voor een luidruchtige aanpak met veel explosies en ander geweld.

Populair Nieuws