‘Call of Duty Modern Warfare 3 heeft geen enkele nieuwe map’

News
dinsdag, 15 augustus 2023 om 10:00
modern warfare 3f1691481546
Er komt steeds meer naar buiten over Call of Duty Modern Warfare 3. Nu wordt er bijvoorbeeld een opvallende claim gedaan over de maps in de game. Moden Warfare 3 zou namelijk geen enkele nieuwe map introduceren.
Je plezier in een shooter kan staan of vallen met de kwaliteit van de maps. Wat dat betreft is er goed nieuws voor Modern Warfare 3: elke map zou volgens Twitteraar el_bobberto een remaster zijn van een klassieke map uit Modern Warfare 2 (2009). Die game stond bekend om zijn sterke maps, dus de terugkeer van al die maps zal veel fans deugd doen.
Dat betekent alleen wel dat Modern Warfare 3 bij lancering geen enkele originele map heeft. Dat is niet geheel ongeloofwaardig, want er zijn de nodige aanwijzingen dat de nieuwe Call of Duty ooit begon als DLC voor Modern Warfare 2 (2023). Eén van de eerste geruchten over DLC voor de vorige Call of Duty was dat er een enorm pakket klassieke maps uit zou komen.

Wanneer kun je Modern Warfare 3 spelen?

Hoe het aanbod van maps er daadwerkelijk uitziet merken we waarschijnlijk snel genoeg. De game lanceert weliswaar pas op 10 november, maar voor die tijd zijn er ook nog bèta-tests. Op PlayStation beginnen die eerder, mogelijk voor de laatste keer ooit.
Verder wordt er deze week nog meer officieel bekendgemaakt over Modern Warfare 3. De volledige reveal is namelijk later deze week in Call of Duty Warzone. Wie op 17 augustus de game speelt kan de reveal live meemaken.