Datum Call of Duty Modern Warfare 3 reveal bekend

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 11:30
modern warfare 3f1691481546
Maar veel belangrijke informatie volgt nog. Er wordt het één en ander onthuld in een speciaal Warzone-evenement, dat nu eindelijk een datum heeft gekregen.
Als je als eerste wil weten hoe de vork in de steel zit wat betreft Call of Duty Modern Warfare 3, dan moet je je agenda leegmaken op 17 augustus. Op die datum is er namelijk een reveal evenement in Call of Duty Warzone 2.0. Die datum lekte eerder al uit en is nu officieel bevestigd.
In de aanloop naar het evenement kun je alvast informatie en teases krijgen door een SMS-bericht te sturen naar een speciaal telefoonnummer. Eén van de belangrijkste stukken info die je op die manier kunt krijgen is een kaart van Al Mazrah waarop gemarkeerd staat waar de onthulling precies is. Een behulpzame Twitteraar heeft die kaart al gedeeld, voor wie geen zin heeft om aan de SMS marketing-campagne mee te doen.

Ook Call of Duty Modern Warfare 3 trailer op komst

Niet alle onthullingen en marketing rondom Modern Warfare 3 zal plaatsvinden in Warzone. Er komen ook gewoon traditionele trailers voor de game. De eerste draait om Makarov en wordt vandaag nog uitgezonden. Je kunt de première van de trailer hier bekijken.
De release van Call of Duty Modern Warfare 3 is op 10 november. Die datum was al eens gelekt tijdens een rechtszaak. Het is zeer waarschijnlijk dat er voor de release ook nog publieke bèta’s van de game zijn.