Call of Duty Modern Warfare 3 campaign early access vrijwel zeker

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 11:00
modern warfare 3f1691481546
De nieuwe Call of Duty wordt vandaag onthuld, maar er is over te twisten of dat nog nodig is. Er lekt namelijk vrij veel uit en dat lijkt niet op te houden. Nu is bijvoorbeeld van alles uitgelekt over de bèta’s en early access van de game.
Call of Duty Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november. Maar het ziet ernaar uit dat je tegen die tijd heel wat uurtjes in de game gestopt kunt hebben. Er is namelijk uitgelekt dat de game weer campaign early access krijgt, zoals ook het geval was bij Modern Warfare 2.
Dit is te zien via afbeeldingen die leaker Alaix (die eerder de datum van het reveal evenement onthulde) boven tafel heeft gekregen. De afbeeldingen laten verder zien wat je zoal kunt verwachten in de Vault Edition van de game. Er zijn bijvoorbeeld Operator Skins en twee weapon vaults te scoren in deze editie.
De Early Access voor de campaign is trouwens niet gebonden aan de Vault Edition. Een pre-order voor de standaard editie van de game lijkt genoeg om de campaign eerder te mogen spelen. Dat geldt ook voor toegang tot de bèta van de game.

Modern Warfare 3 wordt vanavond onthuld

Dit alles is nog niet bevestigd door Activision, maar officiële details blijven niet lang meer uit. Het officiële reveal event in Warzone is namelijk vandaag, 17 augustus. Als je om 19.30 bent ingelogd in de game kun je het live meemaken.