‘Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt ook campaign DLC’

News
maandag, 10 oktober 2022 om 13:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 is nog maar een paar weken weg. Sommige spelers kunnen zelfs een week eerder aan de gang met de campaign. Maar mogelijk betekent dat niet dat ze alle campaign content al voor release kunnen doorlopen, want naar verluidt krijgt de game ook campaign DLC.
Naar verluidt hoeven we in 2023 geen nieuwe Call of Duty te verwachten, maar volgens Activision Blizzard komt er volgend jaar wel degelijk Premium Content in de reeks. Als we recente geruchten mogen geloven komt dat in de vorm van betaalde DLC voor Modern Warfare 2. Er werd bijvoorbeeld al beweerd dat er een pakket met klassieke maps komt.
Volgens dezelfde leaker die de claims over klassieke maps komt er daarnaast nog meer DLC. De campaign zou namelijk ook met betaalde DLC uitgebreid worden. Deze komt mogelijk als bundel met de vermeende DLC maps.
Deze DLC zou eind 2023 verschijnen. Dat is natuurlijk normaal gesproken de periode waarin er een geheel nieuwe Call of Duty verschijnt. Vandaar dat men steeds meer begint te vermoeden dat volgend jaar in dat opzicht inderdaad wordt overgeslagen.

Wanneer is de release van Modern Warfare 2?

Het zal helaas nog even duren voor we duidelijkheid hebben over deze DLC. Eerst zal Modern Warfare 2 namelijk daadwerkelijk uit moeten komen. Dat gebeurt al snel, namelijk op 28 oktober. In November volgt ook Call of Duty Warzone 2.0.