Rest F1 seizoen goedkoop te zien met Viaplay-deal!

News
dinsdag, 15 augustus 2023 om 10:30
f1viaplayf1641918326
Veel streamingdiensten gooien de prijzen omhoog. Viaplay is wat dat betreft geen uitzondering. Maar wie nu een abonnement neemt krijgt een flinke korting.
Viaplay is nog niet bijzonder lang in Nederland, maar heeft in anderhalf jaar al aardig wat prijsverhogingen doorgevoerd. Het is zelfs één van de duurdere streamingdiensten van het land geworden. Maar er gaat nu tijdelijk een flink bedrag vanaf.
Als je vóór 2 oktober een abonnement neemt betaal je namelijk drie maanden lang 9,99 euro per maand. Normaal gesproken kost een abonnement 15,99 euro per maand. Je korting is dus meer dan een derde op de normale prijs.
Als je je abonnement slim timet kun je zo de rest van het F1-seizoen voor 30 euro kijken. Tussen de GP van Zandvoort op 27 augustus en de GP van Abu Dhabi op 26 november gaan er namelijk drie maanden voorbij. Het kan overigens zijn dat het kampioenschap voor coureurs al voor die tijd beslist is, want de voorsprong van Verstappen is niet klein.

Is deze Viaplay-deal de goedkoopste manier om F1 te kijken?

Als het je alleen om Formule 1 te doen is, zijn er nog goedkopere mogelijkheden. Zelfs met korting is Viaplay namelijk duurder dan de 7,99 euro per maand van F1 TV Pro, een dienst die bovendien vaak stabielere streams biedt. Viaplay heeft dan weer wel het voordeel dat je ook films, series en andere sporten kunt kijken met hetzelfde abonnement.