Call of Duty Modern Warfare 3 lekt opnieuw

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 11:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Officieel weten we nog altijd niet wat voor Call of Duty er dit jaar komt. Maar als het niet Modern Warfare 3 is, heeft Activision ons wel heel goed voor de gek gehouden. Er is nu namelijk zelfs een logo gelekt.
Het leek er vorig jaar even op alsof er dit jaar geen nieuwe Call of Duty zou komen. In plaats daarvan werd er gesproken van een grote uitbreiding voor Modern Warfare 2. Inmiddels wijst alles erop dat dat alsnog is uitgegroeid tot een volledige game, namelijk Modern Warfare 3.
Het nieuwste bewijs komt in de vorm van een gelekt logo. Op Twitter/X gaan foto’s rond van een Monster Energy-verpakking met een Modern Warfare 3 logo. Het werd oorspronkelijk gedeeld door algebra_sloth. De originele post is niet meer te vinden, maar de foto’s zijn nog zichtbaar via bijvoorbeeld CharlieIntel.
Monster is vaker een partner geweest van Call of Duty en er zijn ook geen overduidelijke tekeningen van trucage in de foto’s. Het was dan ook al aannemelijk dat de foto’s echt waren, maar Activision zelf doet er ook niet meer geheimzinnig over. Het Call of Duty-account op Twitter/X grapt een zware maandag te hebben gehad en te snakken naar een energydrankje.

Wanneer is de release van Modern Warfare 3?

Het duurt nog even voor je Modern Warfare 3 kunt kopen en spelen. Een onthulling komt mogelijk al snel, maar de game wordt pas in november verwacht, zo bleek tijdens de rechtszaak tussen de FTC en Microsoft. Dat was sowieso al een aannemelijke datum, aangezien de nieuwe Call of Duty altijd eind oktober of begin november verschijnt.