LEGO is al zeer vroeg in de kerststemming

News
donderdag, 03 augustus 2023 om 16:30
Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar we zitten nog midden in de zomer. Daar trekt LEGO zich alleen niets van aan. De speelgoedmaker is al in kerstsferen en onthult verschillende adventskalenders.
Traditioneel gezien zitten er in adventskalenders chocolaatjes, maar dat is slecht voor je gebit. Dat kan LEGO ook zijn als je erop bijt, maar we weten hopelijk allemaal dat dat niet de bedoeling is. Als je dus uit moet kijken met suiker is een LEGO adventskalender wel zo leuk.
Jaarlijks komt LEGO met verschillende adventskalenders en die van 2023 zijn nu onthuld. Er zijn er vijf, elk met een ander thema. Je kunt kiezen uit kalenders voor LEGO Star Wars, LEGO Marvel, LEGO Harry Potter, LEGO City of LEGO Friends.
Achter elk van de 24 deurtjes in de kalender zit een klein LEGO-modelletje van een paar steentjes. Ook zijn er minifiguurtjes inbegrepen l. Daar is vaak een exclusief kerstfiguurtje bij, zoals Emperor Palpatine in een kersttrui. Kerst is natuurlijk nog even weg, maar als je van adventskalenders houdt kan het nooit kwaad om alvast te kijken welke je dit jaar wil hebben.

Wanneer zijn de LEGO adventskalenders beschikbaar?

Je kunt de kalenders ruim op tijd in huis hebben, want ze verschijnen allemaal op 1 september. Mocht je nog lang niet toe zijn aan winterse sferen, dan zijn er natuurlijk ook gewoon andere sets beschikbaar. Op 1 september verschijnen bijvoorbeeld een hoop LEGO Star Wars sets naar aanleiding van de serie Ahsoka.

Populair Nieuws