Call of Duty krijgt opvallende nieuwe personages erbij

News
vrijdag, 28 juli 2023 om 10:45
call of duty warzone nicki minajf1690530916
Er worden geregeld nieuwe Operators toegevoegd aan Call of Duty Warzone 2.0 en Modern Warfare 2. Activision heeft nu een drietal opvallende nieuwe personages aangekondigd.
Wie denkt aan Call of Duty, denkt waarschijnlijk aan intense vuurgevechten tussen elite soldaten uit verschillende landen. Maar sinds de toevoeging van Operators is dat niet meer helemaal accuraat. Dat blijkt ook weer uit de nieuwe personages die zijn aangekondigd voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0.
Met seizoen 5 kunnen spelers namelijk het slagveld betreden als Nicki Minaj, 21 Savage en Snoop Dogg. Laatstgenoemde kunnen we al een veteraan noemen, aangezien hij al eerder in een Call of Duty game is verschenen.
De nieuwe Operators worden toegevoegd ter ere van ‘50 Years of Hip Hop’. Spelers kunnen ook hip hop tracks krijgen, door simpelweg in te loggen tussen 7 en 16 augustus. Er zijn vier verschillende nummers om te verzamelen, waarbij je er één krijgt voor elke aparte dag dat je inlogt.

Wanneer lanceert Call of Duty seizoen 5?

Het nieuwe seizoen voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 gaat van start op 2 augustus. Naast de nieuwe Operators en gratis tracks wordt er natuurlijk nog veel meer content toegevoegd aan de games. Zo zijn er verschillende nieuwe maps, kunnen spelers met drie nieuwe modi aan de slag in Modern Warfare 2 en worden er nieuwe voertuigen aan Warzone 2.0 toegevoegd.
Warzone-spelers kunnen daarnaast ook aanwezig zijn bij een speciale lancering. Call of Duty 2023 wordt namelijk officieel onthuld via een reveal event in de battle royale game.

Populair Nieuws