Cadeautjes voor de laatste week Outlaw Pass in Red Dead Online

News
woensdag, 10 maart 2021 om 12:00
red dead online telegram mission koetsf1615371260
Het is de laatste week van de Outlaw Pass Nr. 4 in Red Dead Online, dus het wordt tijd voor een sprint om de hoogste rang te bereiken. Rockstar zal spelers daar ook een handje mee helpen, want er zijn cadeautjes voor iedereen die de Outlaw Pass in handen heeft.
De laatste zeven dagen van Outlaw Pass Nr. 4 zijn vanaf nu ingegaan. Wil je nog Rank 100 bereiken in de exclusieve club en de Morement Outfit vrijspelen, dan zal je deze week nog hard aan de bak moeten. Zoals we eerder hebben gezien met voorgaande Outlaw Passes, helpt Rockstar de spelers gelukkig een handje mee.
Alle Pass-houders krijgen deze week namelijk 5000 extra ervaringspunten om je een aantal rangen te laten stijgen. Daarnaast krijg je ook een Treasure Map gratis en voor niets. Ben je nog niet in het bezit van de Outlaw Pass, maar ben je wel een hoge rang in de Wheeler, Rawson & Co. Club, dan is het zeker waard om nu nog de upgrade aan te schaffen voor lekker veel beloningen! Alle spelers krijgen deze week daarnaast ook een gratis Ability Card.

Op jacht naar Legendary Bounties in Red Dead Online

Deze week is het niet alleen waard voor Outlaw Pass-houders om in te loggen, maar ook voor Bounty Hunters. Alle premiejagers krijgen voor het inloggen namelijk alleen al 2000 Role XP en een coupon voor 30 procent korting op een Established of Distinguished Bounty Hunter Item. Daarnaast kan je twee keer zoveel ervaringspunten verdienen met het voltooien van Bounties.
Het wordt nog veel leuker wanneer je op jacht gaat naar Legendary Bounties. Je krijgt dan namelijk niet alleen voorgaande bonus, maar je ook twee keer zoveel ervaringspunten voor je Ability Cards. Ben je in het bezit van de Prestigious Bounty Hunter License en Infamous Bounties inrekent, dan krijg je bovenop alle beloningen ook nog eens 25 Poison Throwing Knives en 100 stuks Express Rifle Ammo. Tijd dus om judge, jury and executioner te spelen in het Wilde Westen!