5 redenen om nu nog de Outlaw Pass in Red Dead Online aan te schaffen

  De derde Outlaw Pass in Red Dead Online zal nog maar voor minder dan een maand actief blijven. Toch is het een goed idee om nog de upgrade aan te schaffen als je dat nog niet hebt gedaan. Dit zijn 5 redenen waarom je de Outlaw Pass nu nog moet kopen!

  Cadeautjes van Rockstar

  Nu we alweer aanbeland zijn bij de derde Outlaw Pass in Red Dead Online, kunnen we al een aantal vaste patronen ontdekken in het gedrag van Rockstar. De ontwikkelaar is namelijk elke week vrijgevig met de updates, waarin er gestrooid wordt met kortingen en gratis kleding bij het voltooien van een bepaalde activiteit.

  In het verleden is Rockstar met name vrijgevig wanneer we het einde naderen van een Outlaw Pass. De studio wil namelijk dat iedereen zo ver mogelijk komt met de pas en komt daarom vaak met flinke XP boosts in de laatste weken van een Outlaw Pass. De kans is dus groot dat in de komende weken flink wat gratis ranks worden weggegeven in de updates.

  Investering terugverdienen

  Het upgraden naar de Outlaw Pass is geen goedkope investering, laten we dat voorop stellen. Niet elke speler heeft even simpelweg veertig goudstaven uit zijn achterzak steken, om dat vervolgens te investeren in de Outlaw Pass. Het is dus een kwestie van flink sparen of de echte portemonnee trekken om met je zuurverdiende geld goudstaven te kopen.

  Als het je alleen is gelukt om de Outlaw Pass te bemachtigen en je genoeg tijd steekt in Red Dead Online, dan kan je je complete investering terugverdienen. Wanneer je meer en meer levels stijgt, zal je namelijk vouchers ontvangen die vijf goudstaven waard zijn. In totaal zijn er acht van die vouchers te ontvangen naast alle andere voordelen, waardoor je uiteindelijk genoeg goudstaven weer krijgt om te investeren in de volgende Outlaw Pass.

  Wheeler, Rawson & Co. Club voortgang telt mee

  Naast de Outlaw Pass is er ook altijd de Wheeler, Rawson & Co. Club. Dit programma is in tegenstelling tot de Outlaw Pass alleen helemaal gratis. Elke speler zal automatisch toegang krijgen tot de club en gedurende het spelen verschillende vouchers, accessoires en unieke goodies ontvangen.

  Als je nog geen Outlaw Pass hebt, maar wel al een aantal rangen gestegen bent in de Wheeler, Rawson & Co. Club, dan is het helemaal de moeite waard om te upgraden. Je voortgang in de gratis club zal namelijk gewoon worden overgeheveld naar de Outlaw Pass. Ben je bijvoorbeeld Rang 30 in de Club, dan ben je meteen Rang 30 in de Outlaw Pass en krijg je alle voordelen die je daarmee zou hebben vrijgespeeld.

  Blijvende voordelen

  Hoewel de Outlaw Pass afloopt op 19 november, betekent dat niet dat je op die dag afscheid moet nemen van alle voordelen. Alle items, accessoires en kledingstukken die je namelijk vrijspeelt met de dienst, mag je gewoon blijven houden wanneer de Outlaw Pass afloopt. En sommige goodies zijn exclusief voor alleen deze Outlaw Pass, dus als je die boot mist, dan kan je hem nooit meer halen.

  Met de Outlaw Pass zijn er veel voordelen vrij te spelen, die je hier allemaal kunt bekijken. Zo zijn er compleet nieuwe outfits en andere kledingstukken, maar ook nieuwe poses voor je karakters, accessoires voor je wapens, Treasure Maps, upgrades voor je kamp en nog veel meer!

  Specialisaties sneller levelen

  Waar de voorgaande twee Outlaw Passes bonussen gaven in de vorm van consumables, is Outlaw Pass No. 3 gekomen met een unieke bonus die we nog niet eerder hebben gezien. Vanaf de eerste rang krijg je namelijk meteen een belangrijke boost: 15 procent meer ervaringspunten voor al je specialistische rollen.

  Die bonus gaat goed samen met de nieuw geïntroduceerde Naturalist, aangezien de eerste paar levels lastig zijn om doorheen te komen en ook daarna is het zeker niet de snelste specialisatie om te levelen. Natuurlijk is de bonus ook goed te gebruiken als je nog geen maximale rang bent met andere specialisaties. De Outlaw Pass betaalt zich daarmee dubbel en dwars terug!

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.