Fast and Furious 9 Superbowl trailer brengt actie

News
maandag, 08 februari 2021 om 9:00
fast and furious 9f1622019123
Universal Pictures heeft tijdens de Superbowl een trailer getoond van Fast and Furious 9. De negende film die F9: The Fast Saga gaat heten, brengt Vin Diesel en de anderen weer terug voor een berg actie.
De F9 The Fast Saga trailer die tijdesn de Superbowl getoond werd door Universal Pictures toont de volledige cast bestaande uit onder andere Vin Diesel, Michelle Rodrigues, Sung Kang in actie. Daarnaast is Hellen Mirren te zien in een bolide, waarin ze het behoorlijk naar haar zin heeft. Charlize Theron komt in F9 voorbij als de schurk van het verhaal Cipher. Naast de al bekende cast komt ook de nieuwe schurk voorbij. Niemand minder dan John Cena speelt Jacob, een behoorlijk kwade gast, die zijn weg wel kent met snelle bolides. Hij blijkt ook nog eens Dominic Torettos broer te zijn.
Check hieronder de trailer:

Fast and Furious 9 trailer toont actie en snelheid

Verder toont de trailer een beetje waar de film naartoe gaat. Er is genoeg plek voor de normen en waarden van Dominic Toretto die familie het belangrijkste ooit vindt en daarnaast zien we zijn andere liefde voorbij komen: snelle en opgepompte wagens. Universal Pictures toonde ook flink wat actieshots uit de film. Zo is er een achtervolging met de politie te zien en zien we de groep in wagens allerlei bizarre stunts doen, zoals op de zijkant van een wagen door een gebouw crashen.
F9 zal om het verleden van Toretto gaan, dat het tijdens zijn rustige dagen in komt halen. Hij haalt zijn crew weer bij elkaar om dit keer niet alleen zijn eigen hachje, maar dat van de wereld te redden. De schurk is Dom's broer die uit is op wraak en alles op alles zet om Toretto het leven zuur te maken. Wat volgt is een race over de wereld en daar voorbij.
F9 komt op 26 mei 2021 uit en moet vooralsnog in de bios verschijnen. De film is al eens uitgesteld, samen met de Bond-film No Time To Die. Deze laatste staat nu gepland voor een release in november 2021.