Naast Dungeons and Dragons film ook live action serie in de maak

News
woensdag, 04 november 2020 om 13:30
pexels vincent ma janssen 5749830f1604479647
Als het een beetje meezit krijgen we over een kleine twee jaar, in 2022 een Dungeons and Dragons live action serie. Athans Brian Goldner, de CEO van Hasbro heeft aangegeven dat Hasbro hier actief mee bezig is. De ontwikkeling van de Dungeons and Dragons serie zit nog wel in de beginfase.

Een Dungeons and Dragons serie na de D&D film?

Hoewel het dus pas in de beginfase zit en de opnames nog geen eens gestart zijn, geeft Goldner wel aan dat de interesse “zeer sterk” is voor een wereldwijd publiek.
Naast de serie komt er sowieso in 2022 een Dungeons and Dragons film die wordt geregisseerd door niemand minder dan Jonathan Goldstein (bekend van Game Night). Een serie als vervolg hierop zou een logische stap zijn.

D&D kreeg grote bekendheid mede dankzij deze mannen

Wie hun geluk in elk geval niet op kunnen met dit nieuws zijn Sheldon Cooper, Leonard Hofstader, Howard Wolowitz en Raj Koothrappali. De ‘nerds’ waren tussen 2007 en 2019 enorm succesvol met de serie The Big Bang Theory. In deze sitcom speelden de mannen met enige regelmaat het bordspel Dungeons and Dragons. Via deze succesvolle serie hebben een hoop mensen kennis gemaakt met Dungeons and Dragons die anders nooit van D&D gehoord zouden hebben.
Het is dus nog even wachten maar in 2022 komt er dus sowieso een Dungeons and Dragons film en als het een beetje meezit ook een serie.

Populair Nieuws