Bol geeft deze leuke LEGO-set gratis weg

News
woensdag, 05 juni 2024 om 13:00
LEGO is niet gratis, maar nu even wel. Bij bol wordt namelijk een set tijdelijk gratis weggegeven. Met name F1-fans zullen daar in dit geval blij van worden.
Vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen kwam LEGO met een aantal nieuwe sets van F1-auto’s. De auto’s die McLaren en Mercedes in 2023 gebruikten werden nagemaakt als LEGO-set. Die van Mercedes zelfs twee keer, in sets van heel verschillende formaten.
Je kunt beide sets nu op een voordelige manier in huis halen, want bij aankoop van de grote Mercedes W14, doet bol je de kleine versie cadeau. De actie staat in het teken van vaderdag, waarbij het idee zal zijn dat vader de grote auto maakt en zijn kind de kleine (al kan het natuurlijk ook andersom). De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus als je er wat voor voelt is het slim om niet te lang te wachten.
LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance - 42171 Image
LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance - 42171
EUR172.99
Op voorraad
Koop op bol.
De grotere Mercedes W14 set kent natuurlijk wat meer detail, maar de kleine versie beschikt over een pull-back motor, waardoor hij geschikter is om mee te spelen. Met de actie van bol bespaar je trouwens niet alleen op het volledige bedrag van de kleine W14, want de grote zit ook ver onder de adviesprijs van LEGO.

Hele grote F1-auto’s van LEGO

LEGO maakt dit F1-seizoen trouwens niet alleen commercieel verkrijgbare LEGO-versies van auto’s. Onlangs werd bijvoorbeeld een groot model van de McLaren MP4/4 onthuld, de auto waarmee F1-legende Ayrton Senna kampioen werd. Dat model bestond uit wel 400.000 steentjes.
Eerder in het seizoen verscheen ook een heel grote LEGO-versie van de Mercedes W14 onthuld. De ontvangst op social media bestond helaas voornamelijk uit hoongelach richting Mercedes. Hoewel het LEGO-model er goed uitzag, vonden fans het bijzonder dat Mercedes trots was op die auto, gezien de matige prestaties in het seizoen van 2023. 

Populair Nieuws