Bol pakt uit met LEGO deals voor Vaderdag

News
maandag, 03 juni 2024 om 12:00
Wil je jouw vader of partner verrassen met een mooie LEGO-set voor Vaderdag? Dan kan je nu profiteren van mooie deals bij Bol.
Op 16 juni wordt het weer tijd om vaders over de hele wereld in het zonnetje te zetten. Die dag is het namelijk Vaderdag. Meestal zijn er een aantal usual suspects om cadeau te doen aan vaders, zoals bijvoorbeeld een scheerapparaat, een boor of gereedschap voor in de tuin. ‘Echte’ cadeaus voor mannen.
Maar je kan je vader of partner dit jaar ook verrassen met iets anders, bijvoorbeeld een LEGO-set. Het Deense speelgoed is oorspronkelijk gemaakt voor kinderen, maar ondertussen genieten mensen van alle leeftijden ervan. LEGO maakt dan ook sets die meer gericht zijn op een volwassen publiek, zoals kunstwerken om in elkaar te zetten of grote bouwwerken die bedoeld zijn om te showen.

LEGO met korting scoren

LEGO kan alleen wel flink in de kosten lopen. Gelukkig kan je momenteel meerdere sets met korting scoren. Bij Bol is er namelijk een sale begonnen op LEGO speciaal voor Vaderdag. Al mag je er natuurlijk ook van profiteren als je niet van plan bent om hem cadeau te doen aan je vader. Wij hebben hieronder de beste deals voor je op een rij gezet, gesorteerd op prijs.
Ben je benieuwd naar nog meer deals op LEGO? Check dan hier het volledige overzicht van de sale bij Bol!

Populair Nieuws