De Xbox Gold games voor januari zijn gelekt

News
donderdag, 23 december 2021 om 17:00
xboxf1625226596
Dealabs gebruiker billbil-kun, een insider die al vaker geruchten naar buiten heeft gebracht die waar blijken te zijn, heeft dit keer gezegd welke games er in januari naar het Xbox Gold abonnement komen.
Iedere maand komen er weer een aantal gratis games naar het Xbox Gold abonnement. Dit abonnement wordt vooral aangeschaft om online te kunnen spelen, maar de gratis games die je maandelijks krijgt zijn ook zeker mooi meegenomen.

Welke games komen er volgens de geruchten in januari?

Volgens Billbil-kun komen in januari de volgende games naar het Gold abonnement Aground, NeuroVoider, Radiant Silvergun en Space Invaders Infinity Gene. Deze games zal je dus ergens in januari kunnen aanschaffen en downloaden. De games blijven speelbaar zolang je een Gold abonnement hebt.
Het zijn geruchten, dus het is niet zeker of dit echt de games zijn die naar Gold komen. Microsoft kondigt dit namelijk altijd van te voren aan. Gezien de eerdere juiste geruchten die Billbil-kun verspreid zijn de dingen die hij zegt wel geloofwaardiger, daarom zou het dus niet verbazen als dit inderdaad de games zijn die naar Gold komen volgende maand.
Een van de dingen die Billbil-kun bijvoorbeeld zegt is dat Epic Games in december 15 games gratis weggeeft. Ook zou hij de lijst van games in handen hebben en deze hebben gedeeld. Epic Games heeft inderdaad zo'n actie en uiteindelijk zullen we erachter komen hoe accuraat de gelekte lijst was.

Populair Nieuws