Top 5 beste PS5 games in 2021 op de HUAWEI MateView GT 27-inch

Article
donderdag, 23 december 2021 om 16:00
ratchet and clank rift apartf1622473934
PS5 games zijn er in vele soorten en maten. Toch is het zo dat als we zoeken naar de beste PS5 games op een monitor als de HUAWEI MateView GT 27-inch het duidelijk is dat er gezocht wordt naar games die een waar spektakel zijn voor het oog. Wij zetten de vijf beste PS5 games in 2021 voor je op een rijtje die je op de HUAWEI MateView GT 27-inch moet spelen!
De PlayStation 5 heeft een jaar na release een mooie line-up van games bij elkaar weten te sprokkelen van games die er prachtig uitzien, helemaal op een kleurrijke en vloeiende monitor als de HUAWEI MateView GT 27-inch. Maar deze onderstaande games mag je echt niet missen op de gloednieuwe gaming monitor van HUAWEI:
Wil je alles nog even rustig teruglezen? Geen probleem, wij hebben de top 5 PS5 games in 2021 ook in geschreven vorm hieronder voor je op een rij gezet!

1. Ratchet & Clank Rift Apart

We trappen de lijst af met de grootste parel die PlayStation dit jaar afdrukte. Het betreft natuurlijk Ratchet & Clank Rift Apart. Bij het zien van dit actiespektakel is eigenlijk al vrij snel duidelijk dat je te maken hebt met een game die zo mooi oogt als een Pixar-film, maar waar de game pas echt tot leven komt is in de controller.
Ratchet & Clank Rift Apart draait namelijk om de verschillende wapens en dankzij de DualSense voelt ieder wapen net iets anders. Het resultaat is dat je constant een iets andere beleving in je handen hebt, terwijl de prachtige kleuren over het beeldscherm van de HUAWEI MateView GT 27-inch dansen. In 1440p met ray-tracing en 60 fps aan is het dan ook een ervaring om je vingers bij af te likken.
marvels guardiansof the galaxyf1635155542

2. Marvel’s Guardians of the Galaxy

Ook Marvel wist dit jaar te verbazen met één van de tofste titels van 2021. Het betreft Marvel’s Guardians of the Galaxy van Eidos Montreal. De Canadese studio weet met het avontuur van Peter Quill, ook wel bekend als Star-Lord, een unieke twist te geven aan het bekende verhaal van de films. Sterker nog, het knap staaltje verhaalvertelling zorgt er al snel voor dat dit misschien wel het tofste verhaal is dat de Guardians hebben gehad.
Dat je dankzij de HUAWEI MateView GT 27-inch dan ook nog meer de game in gezogen wordt, is een groot pluspunt. De curve van het scherm zorgt er als het ware voor dat je met de Guardians meereist naar de toffe, diverse planeten. Deze knotsgekke achtbaanrit vol actie, avontuur en vooral ook humor is dan ook een Marvel-game waar andere studio’s een voorbeeld aan mogen nemen.
kena bridge of spirits 2f1632905295

3. Kena Bridge of Spirits

Waar Ratchet & Clank Rift Apart een Pixar-film goed na wisten te bootsen, is Kena Bridge of Spirits daadwerkelijk ontwikkeld door een studio die bekendstaat om haar animatie kwaliteit. Dat valt dan ook goed te zien aan deze ode aan PS2-games. Kena Bridge of Spirits doet op veel manieren terugdenken aan een simpele tijd en daar is niks mis mee.
Met een ingetogen verhaal dat goed op het gevoel inspeelt en toch best heftige thema’s aanhaalt, is dit zeker een game voor iedereen die in een goed verhaal geïnteresseerd is. In combinatie met de prachtige animaties en een artstyle waar je U tegen zegt, wordt een game afgeleverd die visueel net zo goed een animatiefilm had kunnen zijn. Tel daar uitdagende gevechten en toffe personages bij op en je hebt één van de beste PS5 games in 2021 die je op de HUAWEI MateView GT 27-inch kunt spelen!
spider man miles morales screenf1592573317

4. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Waar we net als Marvel’s Guardians of the Galaxy onder de loep namen, is het nu de beurt aan Marvel’s Spider-man Miles Morales. Ook deze open-world game komt uit de stal van Insomniac Games. Deze launchgame voor de PlayStation 5 is nog steeds één van de mooiste pareltjes om te spelen op de HUAWEI MateView GT 27-inch te spelen.
Spider-Man Miles Morales kan namelijk, net als Ratchet & Clank Rift Apart, ook in 1440p gespeeld worden met ray-tracing en 60 fps. Daarnaast heeft Miles’ avontuur in een besneeuwd New York een prachtig kleurenpalet dat goed op de monitor tot zijn recht komt. Tel daar nog eens bij op dat de open-world in combinatie met een subliem verhaal vol toffe personages een fantastische ervaring is voor zowel fans als nieuwelingen en je hebt een game die je simpelweg niet mag missen.
demons soulsf1600288839

5. Demon’s Souls

Als laatste is er ook nog Demon’s Souls. Deze remake van de 2009-titel van FromSoftware heeft een nieuw leven gekregen dankzij Bluepoint Games. Laatstgenoemde heeft dan ook alles uit de kast getrokken om een prachtige game af te leveren, want de game oogt wonderschoon. Al helemaal op de HUAWEI MateView GT 27-inch.
Wat dat betreft is dit dan ook de definitieve manier om de voorganger van Dark Souls te ervaren. De DualSense zorgt namelijk voor dat extra stapje beleving via haptic feedback en de adaptive triggers, terwijl de diepgaande lore die je her en der in de wereld ontdekt, je helemaal meeslepen in het avontuur. Misschien is dit wel het hoogtepunt als het aankomt op PS5 games voor iedereen die niet bang is voor een wat hogere moeilijkheidsgraad.
Dit artikel is in samenwerking met HUAWEI.