Black Panther wordt nooit meer opnieuw gecast voor MCU

News
woensdag, 17 november 2021 om 16:30
black pantherf1625042263
Nate Moore, producent van Marvel, heeft bevestigd dat T'Challa/ Black Panther niet opnieuw wordt gecast. Dat geldt niet alleen voor Black Panther 2, maar voor alle projecten met de superheld in de huidige MCU.
Nate Moore, producent van MCU, heeft bevestigd dat Black Panther niet opnieuw gecast gaat worden voor de franchise. T´Challa werd eerst gespeeld dor Chadwick Boseman, maar de acteur is helaas vorig jaar overleden aan darmkanker.
Vele fans vroegen zich af hoe Black Panther 2 de afwezigheid van Boseman zal oppakken in de film. Nu blijkt het dus dat het personage T'Challa helemaal zal verdwijnen uit de franchise. Eerder zei Kevin Feige, de baas van Marvel, al dat T'Challa niet zal terugkeren in de film. Nu heeft Nate Moore dat bevestigd en gemeld dat we Black Panther helemaal niet meer zullen zien de MCU.

Nieuwe personages in Black Panther 2

De productie van Black Panther: Wakanda Forever is in de zomer van start gegaan. Het plot wordt nog geheimgehouden, maar we weten wel al dat Dominique Thorne zal verschijnen als Ironheart en dat Michaela Coel een rol zal spelen in de film. De film zal ergens in november 2022 te zien zijn in de bioscoop, al kan er mogelijk nog enige vertraging zijn. De opnames van de film moesten namelijk worden stilgelegd door een blessure van actrice Letitia Wright.

Populair Nieuws

Laatste Reacties