Black Panther Wakanda Forever cast I May Destroy You-ster

News
donderdag, 22 juli 2021 om 15:00
black panther wakanda forever 2022f1654111037
De cast voor Black Panther Wakanda Forever, het vervolg op de succesvolle 2018-film, heeft haar cast nog verder uitgebreid. Michaela Coel, bedenker en ster van I May Destroy You, sluit zich aan bij de film. Coel werd recent nog voor vier Emmy's genomineerd.
Michaela Coel heeft zich volgens Variety bij de cast van het vervolg op Black Panther gevoegd. De film die wederom door Ryan Coogler geregisseerd wordt, gaat onder de naam Wakanda Forever door het leven. Wie Coel precies speelt, wordt nog volledig geheim gehouden.
Coel kun je onder andere kennen van haar rol in HBO-serie I May Destroy You. Daarin speelt ze hoofdpersoon Arabella, een schrijver die verkracht wordt tijdens een nacht stappen in Londen. Coel speelde niet alleen de hoofdrol, maar bedacht de serie ook nog eens, schreef de serie en regisseerde ook een aantal afleveringen van de 12-delige reeks.
black pantherf1625042263

Black Panther Wakanda Forever cast zonder Chadwick Boseman

Dat de productie van Black Panther Wakanda Forever productieproblemen heeft gehad is een understatement. Vorig jaar overleed hoofdrolspeler Chadwick Boseman op 43-jarige leeftijd aan kanker. De acteur had darmkanker, maar hield dit privé waardoor zijn overlijden als een grote schok kwam voor de filmwereld. Gedurende zijn behandelingen om tegen de kanker te vechten rondde de acteur nog meerdere films af, waaronder Da 5 Bloods, Marshall en Ma Rainey.
De acteur is dan ook niet te zien in de nieuwe film en zal niet digitaal in de film gemonteerd worden. Coogler heeft de film opnieuw geschreven en compleet aangepast na het overlijden van Boseman. De productie wordt nu dan ook al door veel cast- en crewleden beschreven als enorm emotioneel.

Populair Nieuws

Laatste Reacties