Opnames Black Panther 2 tijdelijk stilgelegd

News
maandag, 08 november 2021 om 9:00
black panther wakanda forever 2022f1654111037
Afgelopen zomer zijn de opnames van Black Panther: Wakanda Forever begonnen. Helaas moeten ze nu worden stilgelegd in verband met een blessure van actrice Letitia Wright (Shuri). De opnames worden volgend jaar weer hervat wanneer Wright weer aan het werk kan.
Volgens The Hollywood Reporter is Wright al in augustus gewond geraakt bij het opnemen van een stunt. Sindsdien filmen regisseur Ryan Coogler en de rest van het productieteam zoveel mogelijk beelden waarvoor Wright niet nodig is. Dat is nu klaar, maar Wright is nog niet genoeg hersteld om terug te keren naar een filmset, dus worden de opnames eind november stilgelegd.
Letitia Wright speelt in Black Panther: Wakanda Forever opnieuw de rol van Shuri, de jongere zus van T’Challa. Als gevolg van de dood van Chadwick Boseman, die T’Challa speelde, zal Shuri een grotere rol krijgen in het vervolg. Hoe deze grotere rol er uit gaat zien is nog niet geheel duidelijk, maar de kans bestaat dat Shuri de nieuwe Black Panther wordt.

Releasedatum Black Panther 2 niet verder beïnvloed

Er is geen datum bekend waarop de opnames worden hervat. Vertegenwoordigers van Wright laten The Hollywood Reporter weten dat ze 'begin 2022' weer aan het werk kan, maar dat is natuurlijk een indicatie waar enige speling in zit. Toch wordt op dit moment niet verwacht dat Wrights blessure gevolgen heeft voor de releasedatum van de film.
Black Panther: Wakanda Forever heeft al verschillende geplande releasedata gehad. Op het moment staat de film gepland voor november 2022 en dat blijft naar verwachting zo.

Populair Nieuws