Grote Roblox storing verpest weer speelplezier

News
woensdag, 17 november 2021 om 16:00
robloxf1635494592
Spelers van Roblox worden opnieuw geconfronteerd met technische problemen bij de ontwikkelaar. Door een storing lijkt het namelijk niet mogelijk om de populaire game te spelen.
Roblox is de laatste jaren enorm gegroeid en vandaag de dag één van de meest populaire games van het moment, met maar liefst 40 miljoen spelers per dag. Als de titel niet speelbaar is, dan zorgt dat dus voor veel verdriet voor miljoenen spelers wereldwijd.
Helaas lijkt dat nu toch het geval te zijn, want op Allestoringen.nl komen er veel meldingen binnen over Roblox. Volgens de klachten kunnen spelers niet inloggen op de website en in de app. Daardoor is het niet mogelijk om de verschillende soorten games die Roblox aanbiedt te spelen.

Roblox heeft vaker last van storingen

De laatste dagen had Roblox al last van een aantal technische problemen, maar volgens het Twitter-account van de game moet Roblox sinds vannacht weer gewoon te spelen zijn. Het lijkt er dus op dat er weer iets is misgegaan.
Het is voor de spelers te hopen dat de technische problemen niet even heftig zijn als eind oktober. Toen had de game namelijk ook last van een storing, die maar liefst drie dagen duurde.
Volgens David Baszucki, de CEO van Roblox Corporation, was de oorzaak van het probleem een bug in de communicatie van de servers. De topman van het bedrijf zei toen ook dat de ontwikkelaar stappen zal ondernemen om te zorgen dat zulke grote storingen niet meer voor te zullen komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties