Ed Sheeran komt binnenkort naar Pokémon GO

News
woensdag, 17 november 2021 om 17:00
pokemon gof1628236560
Goed nieuws voor fans van de popmuzikant Ed Sheeran. Hij komt namelijk binnenkort naar Pokémon GO. Wat hij precies gaat doen met de game is nog niet bekend. Via Twitter werd bekendgemaakt dat een samenwerking er wel aan zit te komen.
Afgelopen dinsdag plaatste het Ed Sheeran HQ Twitter account een afbeelding waarop de naam van Ed Sheeran staat, met het Pokémon GO logo eronder. De hashtag bij deze Tweet is #PokemonGOxEdSheeran.. Deze Tweet van Ed Sheeran kreeg een retweet van het officiële Pokémon Go account, waarmee de samenwerking officieel bevestigd is. Ook het officiele Pokémon account reageerde onder de tweet.
Hoe de samenwerking er precies uit gaat komen te zien is nog niet duidelijk. Het meest voor de hand liggende is uiteraard een nieuwe soundtrack of nieuwe muziek, gemaakt door Ed Sheeran.
De popster is wel vaker samenwerkingen aangegaan, zoals bijvoorbeeld met Game of Thrones. Hier was het niet voor zijn muziek, maar voor een cameo. Daar was alleen nogal wat kritiek op, omdat de muzikant niet een heel sterke acteur blijkt te zijn. In de nieuwe Netflix-film Red Notice maakt hij daar zelfs een grap over in een andere cameo. Details over de samenwerking tussen Pokémon Go en Sheeran zullen ongetwijfeld nog aangekondigd worden.

Pokémon GO is nog steeds populair

Pokémon GO komt minder vaak in het nieuws dan dat het een paar jaar geleden deed. Toch is het spel nog steeds ontzettend populair. Dagelijks spelen miljoenen spelers de game en gaan ze erop uit om nieuwe Pokémon te vangen. Pokémon GO is nog steeds bezig om haar app zo up-to-date mogelijk te houden via in-game events. Zo werd eerder deze maand de aankomende release van Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl gevierd met een event.