Black Panther 2 zal vooral om Wakanda draaien

  De plannen voor Black Panther 2 werden na de dood van Chadwick Boseman, de acteur die T’Challa speelde, helemaal omgegooid. De makers van de film, Marvel Studios, gaven aan dat er nooit meer een andere acteur zou komen die deze rol zou gaan spelen. Het tweede deel van de film zal nu voornamelijk over hun prachtige land, Wakanda, gaan.

  Disney/Marvel Studios

  Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, gaf aan dat T’Challa nooit meer terug zal keren in Black Panther. Niet door een andere acteur, maar ook niet met CGI. Hierom hebben Feige en de schrijver van de eerste film, Ryan Coogler, ervoor gekozen om het tweede deel voornamelijk te laten gaan over Wakanda.

  Bijzonder land

  Zoals we weten is Wakanda een land als geen ander. Het is ongelofelijk futuristisch dankzij de Vibranium waar zij beschikking tot hebben. Met dit wondermiddel kunnen ze dingen maken die niemand anders kan. Wakanda is een ongelofelijk bijzonder land, waarvan de meeste mensen in de films niet eens weten dat het bestaat. Er valt nog ontzettend veel te vertellen over Wakanda. Ze hebben dan ook erg veel tradities en manieren die het lang nog specialer maken. Hierover zullen we in Black Panther 2 nog een heleboel meer te weten over krijgen.

  Eerbetoon aan Chadwick

  De koning van Wakanda is in het echte leven overleden. De impact van zijn dood was wereldwijd erg groot en iedereen toonde veel respect voor de geweldige acteur. Hoe ze hem zullen eren in het volgende deel van Black Panther weten we nog niet, maar wij verwachten zeker dat hier een emotioneel eerbetoon in te zien zal zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.