Black Adam setfoto’s onthullen Hawkman’s komst op aarde

News
maandag, 15 maart 2021 om 13:30
warner brosf1638974937
De nieuwste Black Adam film staat op het punt te beginnen met de opnames. De pre-productie is bijna klaar en de sets voor de film worden klaargemaakt. We kunnen alvast een glimps opvangen van Hawkman’s komst op aarde door verschillende Black Adam setfoto’s. Hoe gaat Hawkman precies verschijnen in de film?
Hawkman is de superheldennaam van verschillende mensen in het DC universum. De persoon die Hawkman is, wordt elke keer gereïncarneerd als iemand anders, waardoor de superheld de gehele geschiedenis van aarde beleeft. Katar Hol, Hawkman's tegenwoordige belichaming, is een alien-agent van planeet Thanagar. Nu komt de superheld ook voor in de nieuwste Black Adam film, die gespeeld gaat worden door Aldis Hodge. Maar hoe verschijnt held precies in deze film?

Black Adam setfoto's

In de nieuwste setfoto’s, gedeeld door de Black Adam Updates Twitter-pagina, kun je een soort van ruimteschip zien. Hoewel het niet identiek is, lijkt het schip erg op de Thanagarian’s Star Cruiser, een ruimteschip van Hawkman’s eigen planeet. Het kan zijn dat de superheld met deze Star Cruiser zijn terugkeer maakt op aarde.
In de DC comics vertrekken Katar Hol, oftewel Hawkman, en Shayera Hol naar aarde, om daar uiteindelijk te blijven en te gaan wonen in Midway City. Black Adam, waar de film voornamelijk over zal gaan, wordt gespeeld door Dwayne Johnson en is in de DC stripboeken een grote schurk of anti-hero.

Andere karakters

Naast Hawkman en Black Adam, komen Cyclone (Quintessa Swindell), Atom Smasher (Noah Centineo) en Doctor Fate ook voor in de nieuwste film. Wie Doctor Fate gaat spelen is nog niet bekend.
Jaume Collet Serra leidt de film. Black Adam staat op het punt met de opnames te beginnen. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Als alles goed verloopt, kunnen we waarschijnlijk een Justice Society of America film verwachten, een groot team van superhelden vergelijkbaar met The Avengers. Iets waar veel DC-fans om staan te springen!