Robert Pattinson's Batman introduceert nieuwe villain

News
maandag, 15 maart 2021 om 13:00
the batmanf1613463823
Robert Pattinson speelt de hoofdrol in de nieuwste Batman film als de superheld. De film gaat een nieuw verhaal brengen met veel verschillende DC karakters, inclusief een gloednieuwe villain!
Naast de informatie dat The Riddler, Penguin en Catwoman hun opwachting gaan maken in de nieuwe Batman film, is er door Giant Freaking Robot bevestigd dat er een nieuwe villain aan bod komt in de film. Wie gaat dat zijn?

De nieuwe villain in Batman

Volgens bronnen dichtbij Giant Freaking Robot gaat DC schurk Mad Hatter een rol spelen in Robert Pattinson's Batman. Hoe groot de rol van Mad Hatter gaat zijn is nog niet duidelijk.
Mad Hatter heet ook wel Jervis Tech, een hoedenfanaat en een enorme fan van Alice in Wonderland. Hij lijdt aan een obsessieve-compulsieve stoornis en kan fictie bijna nooit onderscheiden van werkelijkheid. Door zijn heftige mentale problemen werd hij de beruchte Mad Hatter villain.
Mad Hatter is dus naar verluidt het nieuwste karakter die zijn opwachting maakt in de film. Welke acteur Mad Hatter gaat spelen in de film is nog niet bekend.
screenshot 2021 01 15 at 134504f1615797510

Nieuwe film ontdekt DC universum

Het lijkt erop dat Robert Pattinson’s Batman een basis legt voor een grotere ontdekking in het DC universum. Doordat we aan een scala aan villains zoals de Penguin en helden als Catwoman worden geïntroduceerd, is de kans groot dat we in deze film nog een aantal andere karakters kunnen verwachten die door de DC stripboeken beroemd zijn geworden.
Naast de nieuwste film, kunnen we in toekomstige films nog meer ontdekken wat het universum van Batman allemaal te bieden heeft qua nieuwe karakters. Wie dat allemaal zijn is niet bekend. Maar het DC universum is groot, dus denk ook groot.

Populair Nieuws