De tofste PS5 merchandise op een rij!

Article
maandag, 15 maart 2021 om 14:00
ps5 merchf1615472717
Het is op dit moment nog steeds bijna onmogelijk om een PS5 te kopen. Maar gelukkig is er genoeg PS5 merchandise waarmee je in ieder geval kunt doen alsof je PS5 al binnen is. Wij hebben de beste PS5 merchandise op een rijtje gezet.

PlayStation koffiemok

Als je dan toch tijdens coronatijd weken achter elkaar thuis zit, kun je net zo goed hele sloten koffie of thee wegdrinken. En waarom niet uit deze officiele Heat Reactive PlayStation Mok?
Deze zwarte mok is versierd met de iconische DualShock knoppen, maar heeft ook een verrassing. Als je er een warme drank in giet veranderd het namelijk van kleur naar het officiële PlayStation camouflage patroon. Je koopt deze mok op de PlayStation Gear Store voor ongeveer 17 euro.

PS5 Joggingbroek

Mocht je mensen in de sportschool jaloers willen maken op je gloednieuwe PlayStation 5, maar vind je het wat lastig om iedere keer je console mee te nemen achterop de fiets? Dan is deze joggingbroek echt iets voor jou.
De joggingbroek is gemaakt van thermo-materiaal en is dus geschikt om buiten mee hard te lopen, of thuis in te chillen terwijl je wacht tot de PS5 eindelijk weer te bestellen is. De broek kost ongeveer 81 euro.

PS5 Beanie

Voor mensen die ook graag willen laten zien dat ze een PS5 hebben, maar voor wie het budget bijna op is na het aanschaffen van de console, is er ook nog een vette beanie. De winter mag dan zo’n beetje voorbij zijn, maar dat houdt echte PlayStation fans natuurlijk niet tegen.
Mocht deze toch te warm voor je zijn, dan heeft Sony ook nog een witte beanie voor mensen die voor de echte skater look gaan. De beanie is gemaakt van acryl en heeft een gebreid PlayStation 5 logo. Voor ongeveer 17 euro is hij van jou.

PS5 Thermos bekers

Het mooie weer staat alweer bijna om de hoek, en omdat het erop lijkt dat zomaar een biertje doen op een terras nog ver weg is, zul je zelf je drankje koel moeten houden. Hoe kan dat nou beter dan met een PS5 thermos glas.
Deze roestvrijstalen bekers met deksel houden je drinken tot zestien uur lang koel, of warme drank tot acht uur lang warm. En natuurlijk kan een PS5 logo met een patroon van DualSense controllers ook hier niet ontbreken. Voor 22 euro is de beker van jou.

PS5 Bomberjack

En dan voor de fans die nog geld over hebben na de aanschaf van de PS5 (of hebben besloten dat ze klaar zijn met wachten en hun geld ergens anders aan uit willen geven) is er deze bomberjack. De jas is zwart en blauw aan de binnenkant, met een patroon van DualSense controllers.
Verder is de bomberjack gemaakt van polyester en wol, en is dus uitstekend geschikt voor de aankomende lente. Deze door de PS5 geïnspireerde bomberjack is voor 173 euro van jou.

Populair Nieuws

Laatste Reacties