Zo kun je To All The Boys I've Loved Before gratis kijken zonder Netflix-abonnement

  Het vervolg van To all The Boys I've Loved Before is deze week op Netflix verschenen, getiteld To All the Boys: P.S. I still Love You. Wat opmerkelijk is, is dat je nu To All The Boys I've Loved Before kan kijken zonder dat je een abonnement nodig hebt.

  Netflix

  To All The Boys: P.S. I Still Love You

  Deze week is To All The Boys: P.S. I still Love You op Netflix verschenen, het vervolg van de romantische komedie To All The Boys I've Loved Before. Lara Jean en Peter zijn officieel een koppel en alles lijkt perfect. Ze hoeven niets meer geheim te houden en kijken uit naar hun eerste Valentijnsdag met elkaar. Maar dan komt een oude bekende van Lara waar ze een brief naar heeft geschreven. Peter krijgt wel heel veel aandacht van de meisjes. Lara moet kiezen tussen twee jongens en dat zorgt voor de nodige drama.

  Netflix

  To All the Boys I've Loved Before tijdelijk gratis

  In het teken van Valentijnsdag is To All The Boys I've Loved Before beschikbaar voor iedereen die geen abonnement hebben bij Netflix. Alles wat je hoeft te doen is naar de site van Netflix te gaan en naar beneden te swipen of te scrollen. De film kan je tot 9 maart kijken zonder dat je daar een abonnement voor nodig hebt. De succesvolle Netflixfilm met Noah Centineo en Lana Condor gaat over een veertienjarig meisje dat brieven schrijft naar haar crushes op wie ze vroeger verliefd was. De film heeft prijzen gewonnen, waaronder beste filmkus scene en een MTV Movie Award.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.