Borderlands film teast foto's van bekende personages

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 12:15
borderlandsf1624620537
We hebben 1 juni al een eerste foto kunnen zien van Cate Blanchett als haar Borderlands film personage Lilith. Nu zijn er nog meer foto’s uitgekomen van de Borderlands film personages, gebaseerd op de populaire karakters uit de game franchise.
In de verfilming van de populaire game-franchise Borderlands spelen een aantal grote sterren zoals de hierboven genoemde Cate Blanchett, maar ook Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Jack Black, Edgar Ramirez en Jamie Lee Curtis. Laatgenoemde heeft de teaser van Lilith gepost op haar Twitter-account.
Van deze karakters zijn afgelopen woensdag nieuwe foto’s vrijgekomen, waarin we diverse silhouetten kunnen zien van de film personages. Zo kunnen we Jamie Lee Curtis zien als Dr. Patricia Tannis, Kevin Hart als Roland, Ariana Greenblatt als Tiny Tina, Florian Munteanu als Krieg en Jack Black als Claptrap. Op het Twitter-account van de Borderlands film kun je alle teaser foto's bekijken.
Bekijk hieronder een aantal teaserfoto’s van de nieuwste Borderlands film.

Borderlands film slaat andere richting in dan de game

Volgens Lionsgate slaat het plot van de film een andere richting in dan de videogame. Zo reist Lilith af naar Pandora om de vermiste dochter van Edgar Ramirez’s Atlas terug te vinden. In de tijd dat ze de dochter probeert te vinden, gaat ze een samenwerking aan met Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis en Claptrap.
We kunnen dus een mooie sterrencast verwachten, waar de film toch een andere richting opgaat als de originele games. Ben jij enthousiast voor de nieuwe film? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws