Jack Black speelt Claptrap in Borderlands film

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 10:30
borderlands 3 vault huntersf1620200168
De laatste weken horen we steeds meer over de castingkeuzes voor de aankomende Borderlands film. Nu weten we eindelijk ook wie de sarcastische robot Claptrap gaat spelen. Dat wordt niemand minder dan Jack Black.
Inmiddels kunnen we een redelijk beeld vormen van de aankomende Borderlands film. Zo weten we al dat we Kevin Hart, Cate Blanchett en Jamie Lee Curtis gaan zien in de film over de succesvolle gaming franchise. Een cruciale rol ontbrak nog, de rol van Claptrap. Nu kunnen we ons eindelijk verheugen op de vervulling van de rol door Jack Black.
Regisseur Eli Roth geeft aan dat hij niemand anders dan Jack Black in de rol van Claptrap kon zien. Hij weet daarbij te vermelden dat de humor van Jack Black zo perfect aansluit bij de sarcastische robot dat het geen kwestie was of ze hem moesten casten. Veel fans van Borderlands zullen uitkijken naar de film door de sterke casting tot nu toe.
borderlands the pre sequel 100994

Wie is Claptrap?

Als je Borderlands nooit gespeeld hebt zal je jezelf misschien afvragen wie Claptrap is en waarom het belangrijk is dat hij gecast is. Claptrap is een van de belangrijkste personages in de populaire looter shooter en weet je regelmatig te amuseren met sarcastische of grappige opmerkingen. Zo is er een missie te vinden in de tweede game waar je Claptrap moet helpen om zijn verjaardag te vieren. Een van de stappen in de missie is om meer dan 10000 stenen te verzamelen. Hoe meer we erover nadenken, hoe meer wij ook tot de conclusie komen dat Jack Black perfect is voor deze rol.