Borderlands 3 krijgt gratis PS5 en Xbox Series X upgrade!

  Veel titels krijgen een nieuwe next-gen versie aan het einde van dit jaar en daar valt Borderlands 3 ook onder. Dat heeft Gearbox Software bevestigd tijdens PAX Digital.

  Met de lancering van de PS5 en Xbox Series X krijgen games een stuk meer paardenkracht tot hun beschikking. Daar zullen niet alleen nieuwe, next-gen titels van kunnen profiteren, maar ook games die al voor de huidige generatie consoles zijn uitgekomen. Zo heeft Gearbox Software tijdens de digitale versie van PAX bekendgemaakt dat Borderlands 3 een upgrade krijgt voor de PS5 en Xbox Series X. Die upgrade is helemaal gratis voor eigenaren van de game op respectievelijk de PlayStation 4 en Xbox One.

  De next-gen versie van Borderlands 3 krijgt niet alleen meer grafische toeters en bellen, maar ook andere nuttige toevoegingen. Zo zal de game draaien op 4K en 60 frames per seconden, maar kunnen spelers eindelijk in 4-player splitscreen spelen of het scherm verticaal verdelen wanneer je met twee spelers gamet. Laatstgenoemde optie zal ook aan de huidige generatie consoles worden toegevoegd middels een gratis update.

  Nieuwe content voor Borderlands 3

  Ondanks dat alle content van de Borderlands 3 Season Pass nu toegevoegd is aan de game, betekent dat niet het einde van nieuwe content voor de shooter. Aan het einde van het jaar komt er namelijk nog nieuwe content aan. Elke Vault Hunter zal een nieuwe skill tree krijgen om de keuzevrijheid nog meer te vergroten en er zal een nieuwe game modus aan Borderlands 3 worden toegevoegd. Genoeg om naar uit te kijken dus voor fans van de kleurrijke FPS!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.