2K zal uitgever Borderlands blijven

News
vrijdag, 05 februari 2021 om 14:30
borderlands 3 pcf1575022249
2K zal de uitgever van de Borderlands franchise blijven. Embracer Group, die een flinke zak geld heeft neergelegd voor Gearbox, zal hier waarschijnlijk niet blij mee zijn.
Embracer Group heeft dan misschien een flink bedrag overgehad voor de aankoop van Gearbox, ze zal niet de uitgever worden van de succesvolle Borderlands franchise. 2K meldt aan IGN US dat ze gewoon de uitgever zal blijven van toekomstige Borderlands games. Ze laat weten blij te zijn voor Gearbox en meldt dat ze ernaar uitkijkt om voor de lange termijn nog samen te werken met Gearbox.
2K heeft het overigens niet alleen over Borderlands, maar spreekt ook over 'andere projecten.' Wat die projecten precies inhouden is niet bekend, maar als het nieuwe IP's zijn, dan mogen we zeker niet klagen. Gearbox staat al tijden bekend als een studio die goede games kan produceren en 2K is dan ook heel blij dat ze de uitgever blijft van de succesvolle studio.
borderlands 3 details bekendgemaakt op gamescom 153667

Embracer Group winkelt verder

Gearbox is niet de enige ontwikkelaar die Embracer Group heeft gekocht, maar het is zeker de grootste en meest opvallende. Zo heeft ze naast Gearbox ook de studio achter Shadow Warrior en de studio die verantwoordelijk is voor Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated gekocht. Embracer Group zet dus vol in op de toekomst, maar wat het gaat brengen is nog maar de vraag. Gearbox is in ieder geval een grote aankoop met bewezen succes, maar dat 2K de uitgever blijft van Borderlands zal ze misschien toch niet helemaal lekker zitten.

Populair Nieuws