Jamie Lee Curtis sluit zich aan bij cast Borderlands film

  Games krijgen vandaag de dag steeds grotere filmprojecten, zoals de Uncharted film met Tom Holland en ook Borderlands komt naar het witte doek. De cast van de film heeft er nu een grote naam bij gekregen met Jamie Lee Curtis.

  De Borderlands games van ontwikkelaar Gearbox hebben in een paar jaar tijd een enorme fanbase erbij gekregen en dat komt niet alleen door de sterke gameplay en bergen aan loot. De karakters, bizarre wereld en vijanden en natuurlijk de gitzwarte humor zijn ook geliefd door de fans.

  Die elementen wil regisseur Eli Roth (bekend van de Hostel films) vastleggen in zijn aankomende Borderlands film. Hij heeft nu een grote naam aan zijn project verbonden om één van de karakters in de film tot leven te brengen. Volgens Collider is Jamie Lee Curtis (Halloween, Knives Out) nu namelijk gecast als Patricia Tannis, de psychisch instabiele archeoloog.

  Nog meer grote namen in Borderlands film

  Jamie Lee Curtis is overigens niet de enige grote naam die aan het project is verbonden. Zo is eerder al Cate Blanchett gecast als de Vault Hunter Lilith. Zij zal gaan spelen naast Kevin Hart, die de rol van Roland in de film mag gaan vertolken. Het script is daarnaast geschreven door Craig Mazin, die eerder verantwoordelijk was voor het script van de geprezen miniserie Chernobyl.

  Wanneer de Borderlands film precies uit gaat komen is nog niet bekend. Omdat het project nog bezig is met de casting zal het in ieder geval nog een aantal jaar gaan duren voordat we Borderlands op het witte doek gaan zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.