Eerste beelden Fallout serie gelekt

News
woensdag, 27 juli 2022 om 9:37
1f1571338982
We zien steeds vaker series gebaseerd op games. Op het moment is er een heel aantal in ontwikkeling, waaronder een serie gebaseerd op Fallout. Deze is net begonnen met filmen, maar er zijn nu al wat beelden gelekt.
In 2020 werd bekend dat Amazon een Fallout serie ging maken voor Prime Video. Een kleine twee jaar ontwikkeling later en het begin is er. Gelekte setfoto’s onthullen nog niet al te veel over de serie, maar geven wel de indruk dat we veel bekende elementen terug zullen zien in de serie.
Zo is het bekende blauwe Vault Suit in de foto’s te zien, evenals het iconische Power Armor. Er is ook een glimp van de set voor een schuilkamer en een collectie van zogenaamde set dressings. Al met al lijkt Amazon haar huiswerk te hebben gedaan als het aankomt op de look van de Fallout-serie.
Dat is ook niet een heel grote verrassing, aangezien Bethesda-topman Todd Howard als uitvoerend producent werkt aan de serie. Daarin wordt hij bijgestaan door Westworld-producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy. Over de cast is maar weinig bekend, al weten wel één naam.

Amazon Prime Video serie komt voor Fallout 5

Aangezien de serie net aan de opnames is begonnen kan er nog wel een jaar overheen gaan voordat hij uitkomt. Desondanks kunnen we vrijwel zeker zeggen dat de serie het is eerste waar Fallout-fans voorlopig naar uit kunnen kijken, want aan Fallout 5 is Bethesda nog niet begonnen. Deze game wordt pas gemaakt na The Elder Scrolls VI, welke op zijn beurt pas na Starfield gemaakt wordt.