Amazon werkt aan Fallout-serie

  Fallout krijgt zijn eigen series op Amazon. De serie wordt gemaakt door Kilter Films in samenwerking met uitgever Bethesda. Zij werken samen om de serie zo nauw mogelijk aan de gameserie te verbinden.

  Dit maakte Amazon Studios bekend via haar Twitter-kanaal. Met het iconische 'Please Wait'-scherm uit de Fallout games werd de serie aangekondigd. Fallout wordt gemaakt door Kilter Films onder leiding van Lisa Joy en Jonathan Noland, die ook achter de HBO-serie Westworld zitten. Daarnaast is Todd Howard van Bethesda nauw betrokken bij het project. Er is nog niets bekend over de cast of exacte releasedatum van de serie of het plot.

  Zelf fan van de serie

  Over het feit dat de serie dichtbij de games zal liggen, bestaat geen twijfel. Joy en Noland zijn namelijk zelf fan van Fallout en geven aan dat ze in ieder deel talloze uren hebben besteed die ze ook met familie of vrienden hadden kunnen doorbrengen. Ze zijn dan ook erg enthousiast over de serie rondom de games.

  Hoe ze de post-apocalyptische wereld van de 22ste eeuw neer gaan zetten, is nog onbekend. De kans is groot dat de serie zal gaan draaien om meerdere Vault-dwellers die de wijde wereld in trekken nadat ze uit een van de befaamde Vaults komen. De aankondiging van Amazon Studios kun je hieronder bewonderen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.