Amazon Prime Fallout-serie cast eerste acteur

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 8:30
walton goggins imdbf1645441568
De Fallout serie van Amazon Prime waar veel mensen op wachten heeft nog weinig van zich laten horen. Wel is het eerste castlid. Wat voor rol het precies is, moet nog blijken.
De Fallout serie waar nog zo weinig van bekend was, heeft voor het eerst van zich laten horen. Hoewel we nog vrij weinig weten over het verhaal en de setting van de nieuwe serie is er een eerste rol gecast. Walton Goggins is gecast voor één van de hoofdrollen in de Fallout-serie op Amazon Prime.
Hoewel de naam van de acteur misschien niet heel bekend in de oren ligt, kan je hem wel kennen van een aantal grote rollen. Zo stond hij in de serie Sons of Anarchy bekend om zijn rol als Venus. Behalve Sons of Anarchy heeft Walton Goggins ook rollen gehad in Django Unchained, Predators en The Hateful Eight. Hoewel er nog niks is uitgebracht over de rol die Goggins zal gaan spelen in de Fallout-serie, wordt er door fans gespeculeerd dat het misschien om een rol als Ghoul zal gaan.

Het Fallout universum

De Fallout serie wordt gemaakt door bedenkers van de serie WestWorld: Lisa Joy en Jonathan Nolan. Jonathan Nolan, broer van Christoper Nolan, zou tenminste één aflevering regisseren. De Fallout serie werd al in 2020 aangekondigd en om een duidelijk beeld te geven waarom de Fallout games een serie verdienden brachten Nolan en Joy het volgende statement:
De productie van de serie begint ergens dit jaar. Hoewel een releasedatum nog onbekend is lijkt het er op dat we geen snelle release hoeven te verwachten. Todd Howard, het bekende gezicht van Bethesda, is als Bethesda Games Studios-regisseur betrokken als Producent bij de Fallout serie.