Battlefield 2042 update laat spelers niet naar links of rechts kijken

News
vrijdag, 03 december 2021 om 8:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
De nieuwe update voor Battlefield 2042 die een hoop problemen moest oplossen, heeft voor een groot nieuw probleem gezorgd. Spelers melden namelijk dat ze problemen hebben met hun muis door de update. DICE laat op Twitter weten op de hoogte te zijn van het probleem.
De nieuwe Battlefield 2042 update zou de update moeten zijn waardoor spelers weer tevreden zouden worden met de game, maar het lijkt er op dat er juist veel problemen bij zijn gekomen. Al eerder werd er gemeld dat er serverproblemen door waren, maar blijkt ook dat PC-spelers niet meer naar links of naar rechts kunnen met hun muis.

Geen ideale oplossing

Er is een manier om de problemen met de muis op te lossen, maar deze manier is niet ideaal. Om de muis weer goed te laten werken moet je namelijk de instellingen van de game resetten. Mocht je dus veel zelf hebben in of uitgeschakeld, dan moet je dat opnieuw doen.
Aan de Tweet van DICE is niet te zien of er gewerkt wordt aan een oplossing, al lijkt het logisch dat die er wel komt. Het bedrijf geeft momenteel alleen aan hoe het op te lossen is (door dus al je instellingen te verliezen). Gezien de gevolgen van de bug is dit ook eigenlijk de enige oplossing waarmee je meteen door kunt met spelen.
DICE lijkt maar weinig geluk te hebben met Battlefield 2042. Er is veel kritiek op de fouten in de game, maar ook op keuzes die zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor voice lines die spelers ongeloofwaardig vinden. Veel spelers verlaten de game dan ook. Gezien de aanhoudende problemen lijken alleen maar meer mensen gedag te zeggen tegen de game.