Battlefield 2042 krijgt vandaag opnieuw grote update

News
donderdag, 02 december 2021 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6 2f1623244005
De lancering van Battlefield 2042 is niet helemaal succesvol verlopen. Om er nog het beste van te maken, zijn EA en DICE al met twee grote updates gekomen en daar komt vandaag nog eens een derde bij.
Spelers zijn niet bepaald enthousiast over de staat van Battlefield 2042 rond lancering. Het is zelfs zo erg, dat het de slechtst beoordeelde game uit de hoofdreeks is. Maar DICE gaat niet bij de pakken neerzetten en hoopt met een reeks aan grote updates de shooter dusdanig te fixen, dat spelers met plezier inloggen.
Zo wordt er vandaag weer een grote update gelanceerd voor Battlefield 2042. Dat laat DICE weten via een blogpost. Volgens de ontwikkelaar moet deze patch een aantal bugs oplossen en is er gewerkt aan onderdelen waar veel feedback over is geweest. Spelers kunnen dan ook ‘een groot aantal fixes, balans-aanpassingen en quality of life-verandering verwachten’.

Weekly Missions in Battlefield 2042

De volledige lijst aan veranderingen zal later wordt onthuld, maar de ontwikkelaar geeft wel alvast een aantal voorbeelden die met de patch zullen worden aangepast. Zo zal het aanpassen van je loadout makkelijker gemaakt worden in het Collection-menu en is de UI op de schop gegaan om zichtbaarheid te verbeteren.
Met de update worden er ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan Battlefield Portal, zodat je nog meer de potjes kan afstemmen op jouw eigen voorkeur. In de week na Update 3 zal DICE ook komen met Weekly Missions. Deze missies zijn speciale opdrachten op te voltooien op het slagveld, die je een XP-boost zullen geven. Als je alle drie de missie hebt gedaan aan het einde van de week, dan krijg je bovendien een unieke cosmetische beloning.