Mission: Impossible 8 foto’s tonen bizarre stunt Tom Cruise

News
vrijdag, 03 december 2021 om 9:00
mission impossible 200305 104825f1638463420
Er zijn nieuwe setfoto’s naar buiten gekomen van de film Mission: Impossible 8. Op de foto’s zie je dat acteur Tom Cruise weer een gevaarlijke stunt uithaalt. Dit keer op 600 meter in de lucht.
Hoewel de opnames van Mission: Impossible 7 pas net zijn afgerond, is Tom Cruise is weer druk bezig met nieuwe stunts voor de achtste film. Op nieuwe setfoto’s zie je Cruise namelijk ondersteboven op een vliegtuig.
Cruise vertrok volgens The Sun van vliegveld Duxford Aerodrome met een Boeing B75N1 Stearman. Daarna verliet hij de cockpit en ging naar de vleugel van het vliegtuig, waar hij ondersteboven vanaf ging hangen. Het vliegtuig hing op 600 meter hoogte en ging vervolgens op zijn kop vliegen. Hierdoor stond Cruise rechtop op de vleugel.
Volgens een bron op de set was Cruise eerder dit jaar begonnen te leren vliegen met een Boeing Stearman-tweedekker voor een grote stuntscène in Mission: Impossible 8. Hij zou zichzelf geen pauze hebben gegeven na de opnames van Mission: Impossible 7. De scènes met het tachtig jaar oude vliegtuig zijn volgens de bron bijzonder gevaarlijk.

Tom Cruise doet vaker gevaarlijke stunts

Cruise doet vrijwel al zijn stunts zelf en maakt ze steeds gevaarlijker. Zo hebben we de acteur eerder in Ghost Protocol het hoogste gebouw ter wereld zien beklimmen met kleefhandschoenen. Verder heeft Tom Cruise al meerdere HALO-sprongen gemaakt, waarbij de parachute pas op het laatste moment word geopend.
De Mission Impossible-franchise is gebaseerd op een gelijknamige serie uit 1966. In de films speelt Cruise hoofdagent Ethan Hunt. In elke film voert hij geheime internationale missies uit.
Mission: Impossible 7 zal vanaf 29 september 2022 in de bioscoop te zien zijn. De achtste film staat gepland voor juli 2023.

Populair Nieuws