Battlefield 2042 spelers vinden voice lines ongeloofwaardig

News
zaterdag, 20 november 2021 om 13:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Battlefield 2042 spelers zijn ontevreden over de voice lines die verschillende personages uit de game hebben. Spelers vinden de voice lines onrealistisch voor een oorlog en sommige ook kinderachtig. De spelers delen dit op Reddit.
Onlangs is het mogelijk geworden om Battlefield 2042 te spelen. De game heeft een nieuw onderdeel, waardoor de personages die het best presteren aan het einde van de game een opmerking maken. De personages maken tijdens het spelen ook soms opmerkingen. Het probleem is alleen dat spelers de opmerkingen die te horen zijn niet geschikt vinden voor een oorlogssituatie.

Verkeerde voice lines

Spelers geven ook aan dat sommige personages de verkeerde voice lines krijgen. Je ziet dan duidelijk dat de voice line niet overeenkomt met de beweging van de mond van het personage.
Dat sommige voice lines niet overeen komen met het personage is het grote probleem niet. Spelers vinden dat de voice lines te positief zijn voor een oorlogssituatie. Ook zijn sommige voice lines kinderachtig volgens de spelers.
Het kan ook voorkomen dat een mannelijk personage opeens een vrouwenstem heeft, zoals in de video hieronder te zien is.
Sommige spelers zijn bang dat de enige reden dat Battlefield 2042 deze functie heeft, komt omdat spelers straks voice lines kunnen gaan kopen. Het zou dus alleen zijn toegevoegd om geld te verdienen. EA DICE zal dus niet snel de functie uitschakelen, maar mocht het aan de spelers liggen dan had de game helemaal geen voice lines.

Populair Nieuws