DICE werkt aan oplossing voor serverproblemen na Battlefield 2042 update

News
donderdag, 02 december 2021 om 16:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
DICE werkt aan een oplossing voor de serverproblemen waar Battlefield 2042 spelers momenteel last van hebben. Dit heeft het bedrijf laten weten op Twitter. De problemen zijn ontstaan na de release van de nieuwe, grote update.
Onlangs is DICE gekomen met een grote update voor Battlefield 2042. De update moest een hoop problemen oplossen, maar heeft nu voor serverproblemen gezorgd. DICE heeft laten weten dat het bedrijf nu aan het zoeken is naar een oplossing.

Slecht nieuws voor DICE

Dat er nu serverproblemen zijn is slecht nieuws voor DICE. Battlefield 2042 krijgt veel kritiek en spelers zijn niet blij met de staat van de game. Het is zo erg dat de game als de slechtste game wordt gezien in de Battlefield hoofdreeks. DICE probeert dit vervolgens op te lossen door met een grote update te komen, maar deze update zorgt voor een veel groter probleem.
Door de serverproblemen is het voor sommige spelers momenteel niet mogelijk om de agme te spelen. Zodra een speler deel probeert te nemen aan een lobby wordt de speler direct teruggestuurd naar het hoofdmenu. DICE heeft op Twitter duidelijk gemaakt het probleem niet bij de spelers zelf zit, maar bij DICE.
Hopelijk komt DICE dus snel met een oplossing. De nieuwe update is namelijk erg groot en moet maar liefst 300 problemen oplossen. Het bedrijf hoopt zo spelers tevreden te kunnen stellen met de game. Maar als spelers Battlefield 2042 helemaal niet kunnen spelen, dan zal die waardering er niet snel zijn.