Barbie film met Margot Robbie krijgt een eerste trailer

News
maandag, 19 december 2022 om 13:00
barbie filmf1671436387
Warner Bros. heeft een eerste trailer voor hun Barbie film uitgebracht. De film heeft actrice Margot Robbie in de hoofdrol als Barbie.
De Barbie films waren in begin 2000 erg populair. Er zijn talloze films uitgekomen waar een generatie mee opgegroeid is. Deze films waren alleen allemaal geanimeerd. Warner Bros. vond het tijd worden voor een Barbie film met echte acteurs en kondigde dit project in 2019 voor het eerst aan. Barbie wordt gespeeld door Margot Robbie. Zij is onder ander bekend van haar rol als Harley Quinn in de films van DC en The Wolf of Wallstreet.
In de trailer wordt Barbie geïntroduceerd, met een voice-over. Daarna krijgen we korte beelden van de film te zien. Er wordt in deze scenes vooral veel gedanst en we zien naast Margot Robbie ook andere bekende acteurs. Zo is Simu Liu, de ster van de Shang-Chi film van Marvel even te zien.

Wanneer komt deze Barbie film met Margot Robbie uit?

De film komt op 21 juli van dit jaar uit in de bioscoop. Het wordt gemaakt door Warner Bros. Pictures, dus er is een goede kans dat deze film na anderhalf maand op streamingdienst HBO Max verschijnt. Dit was bij andere films van Warner zoals Black Adam en Don't Worry Darling namelijk ook nog steeds het geval.