Shang-Chi 2 is officieël bevestigd door Marvel

News
dinsdag, 07 december 2021 om 13:00
shang chi and the legend of the ten rings minf1631283110
Een vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in nu officieel een feit. Regisseur Daniel Cretton zal het heft wederom in handen nemen om Shang-Chi 2 op het witte doek te toveren.
Volgens Deadline is regisseur Daniel Cretton aan de bak gezet om een deel twee van Shang-Chi te maken. Cretton is ondertussen druk bezig om andere show van Disney+ en Hulu af te maken, dit staat allemaal in de deal die Cretton aangegaan is. Dit maakt meteen weer een nieuwe Marvel film om naar uit te kijken, naast Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man No Way Home.
In de aankondiging van deze nieuwe Shang-Chi film liet Marvel baas Kevin Feige ook het een en ander weten over de samenwerking met Cretton.

Twee andere Marvel films om naar uit te kijken

De film is net aangekondigd, en een precieze release date is dus nog niet bekendgemaakt. Twee Marvel films die binnenkort wel uitkomen zijn Doctor Strange en Spider-Man. Over beide films zijn al het een en ander gelekt zo is bijvoorbeeld al bekend welke villains Doctor Strange het tegen op moet nemen in zijn nieuwste film. Op 6 mei 2022 komt Doctor Strange uit. Spider-Man No Way Home komt veel eerder uit, namelijk al op 17 december 2021. Spider-Man wordt uiteraard gespeeld door Tom Holland. De acteur zal die rol gewoon blijven spelen na het einde van No Way Home.

Populair Nieuws