MediaMarkt gooit meerdere PS5 games in de sale

News
maandag, 19 december 2022 om 12:30
mediamarkt logo headerf1669709165
De kortingen van MediaMarkt, in aanloop naar kerst, zijn in volle gang en lijkt vooralsnog niet te stoppen. Nadat al meerder games en gadgets in de aanbieding waren, zijn er sinds vandaag weer nieuwe kortingen bijgekomen wat betreft PS5 games. Een dikke sale dus die gaande is!
Inmiddels zijn er meerdere games bij MediaMarkt gespot die er met een dikke korting uitgaan. Het gaat weliswaar om ietwat oudere titels, maar wel hele goede games!

Welke PS5 games zijn er in de aanbieding?

We zetten de tofste deals hier voor je op een rij:
Met name de eerste twee titels uit deze lijst hebben een lange speelduur en zijn dus games waar je wel even zoet mee bent. Als je liever een game wil die je sneller uit kunt spelen (en misschien ook niet één waarin je te veel sterft) dan is Ratchet & Clank Rift apart meer wat voor jou. Dit is overigens ook een hele mooie vrolijke titel voor deze tijd van het jaar!

Geef iemand een mooi kerstcadeau

Het is natuurlijk een ideaal moment om een vriend(in) of familielid met een leuk cadeautje te verwennen. Mocht die persoon geen PlayStation 5 hebben of simpelweg iets anders leuk vinden, hebben wij ook een lijst gemaakt met meer variatie.