Disney+ heeft bijna 100 miljoen abonnees

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 17:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Disney+ is tot nu toe razend succesvol voor fans van de mediagigant. Nu weten we hoe succesvol, ze hebben namelijk al bijna 100 miljoen abonnees.
Het populaire streamingplatform van Disney, Disney+, bewijst nu ook in de cijfers zijn populariteit. Het platform heeft namelijk al bijna 100 miljoen abonnees. De streamingdiens zou nu om en nabij de 95 miljoen abonnees zitten, een getal waar Netflix tien hele jaren voor nodig had. Het succes is niet alleen te danken aan alle films van populaire reeksen zoals die van Star Wars en Marvel.
Het succes komt ook door de originele series die inmiddels op Disney+ verschijnen. Hierbij moet je denken aan The Mandalorian en, een stuk recentelijker, WandaVision. Het media-imperium van Disney is dan ook zo groot dat ze altijd wel iets aan te bieden hebben op het streamingplatform. Daardoor wordt het aantrekkelijk voor fans om een abonnement te nemen op de dienst. Waarschijnlijk zullen ze deze lijn steeds verder doortrekken.
10 beste disney actie series op disney nederland knokken met dit aanbod 154626 3f1592809734

Star is in aantocht

De verwachting is dat Disney+ de 100 miljoen abonnees makkelijk gaat passeren. Met alle aankomende originele content zal het streamingplatform enorm blijven groeien en daarnaast heeft Disney ongetwijfeld nog wat geld in het potje zitten om meer studio's over te nemen. Zeker zodra Star later deze maand uitkomt zal het streamingplatform nog veel meer te bieden hebben en dat zal twijfelaars toch al gauw de drempel over trekken. Met Star komt er ook wel een wat hoger prijskaartje tevoorschijn, maar gelukkig kan je als je nu een abonnement afsluit de prijsverhoging te slim af zijn.

Populair Nieuws