Assassin's Creed Valhalla vandaag voor de laagste prijs ooit te scoren!

News
donderdag, 08 juli 2021 om 10:30
assassins creed valhalla villagef1591198459
Het is geen geheim dat Assassin’s Creed Valhalla als warme broodjes over de toonbank gaat. Heb je de game nog niet in huis, dan val je nu met je neus in de boter. Assassin’s Creed Valhalla is namelijk alleen vandaag voor de laagste prijs tot nu toe te scoren!
De Assassin’s Creed franchise is immens populair en het aantal fans blijft alleen maar groeien. Dat blijkt wel uit de verkoopcijfers van Assassin’s Creed Valhalla, dat zich met recht het best verkopende deel in de gehele franchise mag noemen. Dat is ook niet zo vreemd, want de game weet hoge ogen te gooien en Ubisoft blijft de titel ook nog eens lang ondersteunen met zelfs drie uitbreidingen.
Heb je de historische game nog niet in huis, dan is vandaag een goed moment op dat wel te gaan doen. Bij bol.com is namelijk een dagdeal voor Assassin’s Creed Valhalla, waarbij de game wordt verkocht voor de laagste prijs tot nu toe! Wil je dus gaan raiden als een viking in Engeland, dan is nu het moment om je slag te gaan.

Engeland plunderen in Assassin’s Creed Valhalla

Zoals gezegd mag je in Assassin’s Creed Valhalla reizen naar Engeland in de 9de eeuw na Christus, om daar in de stevige laarzen te stappen van Eivor. Hij is samen met zijn adoptiebroer Sigurd zijn thuisland Noorwegen ontvlucht om een nieuw koninkrijk te beginnen op het Britse eiland. Daarvoor moet je natuurlijk flink wat steun verweven en allianties smeden, want je zal te maken krijgen met een flink aantal vijanden, inclusief de legendarische Alfred the Great!
Wil je meer lezen en weten over de game, inclusief alle toekomstige updates en DLC, houdt dan ook goed onze Assassin’s Creed Valhalla-pagina in de gaten!